Faciliteiten

ChemCom Industries heeft haar locatie in Farmsum, The Netherlands in het chemiecluster Eemsdelta. ChemCom Industries beschikt over een terrein van circa 9 hectare. Logistiek een zeer goed gelegen locatie with our jetty connected to water, spoor en weg voor efficiënte aan- en afvoer van goederen binnen Europa en de rest van de wereld. De regio heeft een goed potentieel aan capabele, hoogopgeleide en betrouwbare werknemers die ChemCom Industries graag vinden als goede werkgever.

State-of-the-art

ChemCom Industries beschikt over moderne productie-, opslag-, en verladingsfaciliteiten. Onze installaties zijn door regelmatige modernisereing en automatisering “state-of-the-art” zodat veilige, betouwbare en efficiënte uitvoering van onze werkzaamheden gewaarborgd is voor nu en in de toekomst.

Multifunctioneel tankenpark

In een multifunctioneel tankenpark, diverse opslagcapaciteiten, en samen met de beschikbare multifunctionele reactoren is het mogelijk diensten te verlenen voor de productie, mixen en samenvoegen van chemicaliën en hoogwaardige chemische producten ten behoeve van derden.

Havenfaciliteiten

ChemCom Industries locatie is direct gelegen aan buiten- en binnenwater. ChemCom Industries beschikt over toegang tot zeehaven en binnenhaven faciliteiten waarbij schepen tot circa 15.000 ton (zeehaven) en 3.500 ton (binnenhaven) ontvangen en beladen kunnen worden

Contact

Wilt u meer informatie over ChemCom Industries Facilities en ontdekken welke waarde het kan toevoegen aan uw bedrijf? Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie.

chemcom industries

Faciliteiten