ChemCom Industries staat voor Chemical Competence. ChemCom Industries heeft de kennis, de vaardigheden als het gaat om chemicaliën of chemische export en handelsactiviteiten.

Export

ChemCom Industries produceert industriële chemicaliën. Op basis van jarenlange ervaring en technische kennis bieden wij met ons gespecialiseerde en competente team essentiële producten aan een breed scala aan klanten en markten. We zijn een betrouwbare producent en werken altijd nauw samen met onze klanten. We ontwikkelen oplossingen op maat om te voldoen aan de specifieke en vaak vrij unieke behoeften met betrekking tot formuleringen, productie, inkoop en handel, opslag, verpakking en logistiek.

Met onze eigen aanlegsteiger en een diepzeekanaal voor de deur kunnen ook zeeschepen bij ons terecht. Dankzij onze uitstekende locatie in Nederland, ons tankpark en de directe toegang tot het Europese snelweg- en spoornetwerk kunnen we heel gemakkelijk goederen van Farmsum naar locaties over de hele wereld vervoeren.

Neem contact op met onze specialist

Wilt u producten kopen in een land waar ChemCom Industries geen vestiging heeft? Stuur dan een e-mail naar info@chemcom.eu  en ontdek samen wat de mogelijkheden zijn!

chemcom-industries