Personeel & Organisatie

Personeel & Organisatie

Organisatie

Wij hebben een kleine, platte en open organisatie waarin hoog opgeleide medewerk(st)ers multifunctioneel inzetbaar zijn voor de werkzaamheden en taken waarvoor zij staan. In de kern is ons bedrijf georganiseerd rondom de afdeling Operations, de productieafdeling die zorg draagt voor de feitelijke bediening van de installaties en de productie van de producten.De organisatie wordt aangestuurd door een Operational Team waarin de kerncompetenties van ons bedrijf vertegenwoordigd zijn en die de coördinatie regelt van de dagelijkse gang van zaken. Het Strategie Team houdt de lange termijn visie in het oog.

Vacatures

Wij zijn een groeiend bedrijf en hebben regelmatig vacatures. Deze worden bekend gemaakt op deze pagina en via onze Facebook en Twitter. Graag komen wij in contact met geschikte kandidaten.

 

Procesoperator C

Wat ga je doen als Procesoperator C
Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van het productieproces, de opslagtanks en verlading. Er wordt op een zelfsturende, multifunctionele manier gewerkt in een 5-ploegensysteem en door jouw inzet weet je samen met je collega’s de gestelde productie doelstellingen te realiseren. Je neemt en analyseert monsters t.b.v. procesbesturing en kwaliteitswaarborging. Op basis van de uitkomsten weet je welke correcties je moet nemen om een goed verloop van het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Je ziet toe, controleert en ontvangt juiste en tijdige toevoer van grond- en hulpstoffen en afvoer van halffabricaten en eindproducten. Je werkt volgens de gestelde milieu-, veiligheids- en productievoorschriften en zorgt voor een veilige werkomgeving voor jezelf en collega’s. Je weet storingen in het proces snel te signaleren en te analyseren, waardoor je in staat bent om adequaat te handelen en de nodige maatregelen te nemen zodat de veiligheid en de continuïteit van het productieproces en de productkwaliteit gewaarborgd blijven. Je loopt inspectierondes en rapporteert afwijkingen. Je voert eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit en ondersteunt de onderhoudsdienst. Je verzorgt de nodige rapportages in een vergaand geautomatiseerde en gedigitaliseerde omgeving. Je maakt deel uit van de BHV-organisatie.

Wie bij jij

  • Je bent in het bezit van VAPRO C of AOT diploma en hebt toegespitste of aanvullende chemische
    en/of natuurkundige kennis op operator C niveau.
  • Je hebt VCA en een heftruckcertificaat.
  • Je bent een gedreven en betrokken technicus die goed kan samenwerken.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor veiligheid.
  • Je hebt aandacht voor verbeteringen en streeft naar procesoptimalisatie.
  • Je hebt kennis op het gebied van automatisering; Procesbesturing, Aspentech, APIpro, MS Office.
  • Je bent als persoon betrokken, open, flexibel en waardeert vernieuwing.
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Wat biedt ChemCom Industries jou
Een zeer interessante en uitdagende operator functie met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een breed aandachtsgebied en veel verantwoordelijkheid. De mogelijkheid om een concrete bijdrage te leveren in een ambitieuze organisatie met gezonde investeringsplannen. Je krijgt een goed salaris en direct een contract bij het bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?
Neem dan contact op met Randstad Procestechniek. Dit kan via Janette Bakker, 06-10687925 of janette.bakker@nl.randstad.com. Je kan ook solliciteren via de website www.randstad.nl. Het vacaturenummer is 1899525.