Personeel & Organisatie

Personeel & Organisatie

Organisatie

Wij hebben een kleine, platte en open organisatie waarin hoog opgeleide medewerk(st)ers multifunctioneel inzetbaar zijn voor de werkzaamheden en taken waarvoor zij staan. In de kern is ons bedrijf georganiseerd rondom de afdeling Operations, de productieafdeling die zorg draagt voor de feitelijke bediening van de installaties en de productie van de producten.De organisatie wordt aangestuurd door een Operational Team waarin de kerncompetenties van ons bedrijf vertegenwoordigd zijn en die de coördinatie regelt van de dagelijkse gang van zaken. Het Strategie Team houdt de lange termijn visie in het oog.

Vacatures

Wij zijn een groeiend bedrijf en hebben regelmatig vacatures. Deze worden bekend gemaakt op deze pagina en via onze Facebook en Twitter. Graag komen wij in contact met geschikte kandidaten.

 

Procesoperator C

Wat ga je doen als Procesoperator C
Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van het productieproces, de opslagtanks en verlading. Er wordt op een zelfsturende, multifunctionele manier gewerkt in een 5-ploegensysteem en door jouw inzet weet je samen met je collega’s de gestelde productie doelstellingen te realiseren. Je neemt en analyseert monsters t.b.v. procesbesturing en kwaliteitswaarborging. Op basis van de uitkomsten weet je welke correcties je moet nemen om een goed verloop van het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Je ziet toe, controleert en ontvangt juiste en tijdige toevoer van grond- en hulpstoffen en afvoer van halffabricaten en eindproducten. Je werkt volgens de gestelde milieu-, veiligheids- en productievoorschriften en zorgt voor een veilige werkomgeving voor jezelf en collega’s. Je weet storingen in het proces snel te signaleren en te analyseren, waardoor je in staat bent om adequaat te handelen en de nodige maatregelen te nemen zodat de veiligheid en de continuïteit van het productieproces en de productkwaliteit gewaarborgd blijven. Je loopt inspectierondes en rapporteert afwijkingen. Je voert eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit en ondersteunt de onderhoudsdienst. Je verzorgt de nodige rapportages in een vergaand geautomatiseerde en gedigitaliseerde omgeving. Je maakt deel uit van de BHV-organisatie.

Wie bij jij

 • Je bent in het bezit van VAPRO C of AOT diploma en hebt toegespitste of aanvullende chemische
  en/of natuurkundige kennis op operator C niveau.
 • Je hebt VCA en een heftruckcertificaat.
 • Je bent een gedreven en betrokken technicus die goed kan samenwerken.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor veiligheid.
 • Je hebt aandacht voor verbeteringen en streeft naar procesoptimalisatie.
 • Je hebt kennis op het gebied van automatisering; Procesbesturing, Aspentech, APIpro, MS Office.
 • Je bent als persoon betrokken, open, flexibel en waardeert vernieuwing.
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Wat biedt ChemCom Industries jou
Een zeer interessante en uitdagende operator functie met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een breed aandachtsgebied en veel verantwoordelijkheid. De mogelijkheid om een concrete bijdrage te leveren in een ambitieuze organisatie met gezonde investeringsplannen. Je krijgt een goed salaris en direct een contract bij het bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?
Neem dan contact op met Randstad Procestechniek. Dit kan via Janette Bakker, 06-10687925 of janette.bakker@nl.randstad.com. Je kan ook solliciteren via de website www.randstad.nl. Het vacaturenummer is 1899525.

 

Plant Controller

Wat ga je doen als Plant Controller
Binnen de afdeling Administration werkt het bedrijf met relatief hoog opgeleide medewerkers die multifunctioneel inzetbaar zijn en zich breed wensen te ontwikkelen vanuit hun vaktechnisch specialisme. Adminstration is verantwoordelijk voor Finance, Logistics, Customer Service, IT en General Support activiteiten. De afdeling bestaat uit een Finance & Control team, met twee Plant Controllers, en Logistics team met twee specialisten op het gebied van Customer Service en Logistiek. Daarnaast steunt de organisatie in de uitvoering van haar werkzaamheden op een moderne en vergaand geïntegreerde IT-architectuur. Het bedrijf heeft een eigen IT analist.
Na een gedegen inwerkperiode werk je binnen een team en ben je verantwoordelijk voor een optimale vastlegging en rapportage van financiële data en informatie. Je verzorgt de rapportages en informeert het management met kwalitatieve stuurinformatie. Je hebt een leidende rol in het samen met budgetverantwoordelijken opstellen van budgetten en forecasts. Je bent alert op en werkt continue aan procesverbeteringen en workflow optimalisaties. Daarnaast ben je behulpzaam bij het uitvoeren van logistiek administratieve processen en algemeen ondersteunende activiteiten. Je specialiteit is je inbreng in het optimaal benutten van de mogelijkheden die de moderne IT-systemen bieden.
Kortom als Plant Controller ben je met je collega verantwoordelijk voor alle financiële aspecten van de bedrijfsvoering vanaf de financiële administratie (grootboek met bijbehorende sub-administraties) tot management rapportages en jaarverslagen. Je participeert in projecten, ziet knelpunten en doet verbetervoorstellen. Een breed spectrum, grote mate van zelfstandigheid en alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Financial of Business Controller kenmerkt deze functie.

Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van minimaal het diploma HBO bedrijfseconomie of accountancy;
 • Je hebt een sterke affiniteit met automatisering en digitalisering;
 • Je hebt een sterke focus op efficiency en effectiviteit van werkprocessen, open voor vernieuwing en een natuurlijk streven naar continue verbeteren.
 • Je bent proactief, leergierig, open, klantgericht en discreet;
 • Je hebt de wens om jezelf breed te ontwikkelen en te ontplooien op de gebieden van Finance, Logistics en IT.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
 • Woonachtig: Noord Nederland.

Wat biedt ChemCom Industries jou
Een brede, uitdagende functie op het gebied van financiële administratie, controlling en logistiek. Een ambitieuze werkomgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid en internationale aspecten. De uitdaging om in teamverband commerciële, logistieke en administratie processen optimaal te organiseren en uit te voeren. Kansen om jezelf breed te ontwikkelen tot een volwaardige Financial of Business Controller.

Heb je interesse?
Neem dan contact op met Headhuntersteam Groningen, Arjen Klasens, 050-5268884, 06-16313019, a.klasens@headhuntersteam.nl, www.headhuntersteam.nl.